zakon privlačenja, zakon privlačnosti
zakon privlačenja

Zakon privlačenja ne pozna udaljenost

Za zakon privlačenja ne postoje prepreke. Nijedna udaljenost nije toliko velika da ju ovaj univerzalni zakon ne bi mogao prevladati.

Zakon privlačenja i svjesno stvaranje

Raspršene pažnje, misli i osjećaja, povučeni u previše smjerova predugo se vrtimo u krug. Čini nam se da se ništa ne događa, i zaista – sve ostaje po starom. Nikako se ne uspijevamo „uštimati“ na pravu frekvenciju, ostvariti flow i lakoću življenja, upoznati i prihvatiti dijelove sebe i pronaći način za njihovo izražavanje.

Razumjeti ritam života znači uočavati i shvaćati dinamiku u kojoj se događaji odvijaju, a svjesno sudjelovati znači svakodnevno mijenjati i oblikovati SEBE.

Stoga, želimo li promijeniti svoju stvarnost, prvo moramo promijeniti SEBE.

Ja jesam. Ja stvaram. Ja pokrećem.

Sve dok ne pronađemo svoju pravu ili autentičnu frekvenciju svog bića, nastavljamo živjeti život ispod patine starih vremena koja ne propušta svijetlo na površinu.

Tko sam ja…?, pitanje je koje odzvanja hodnicima kojima putuju naše misli.

Prepuštanje koje nastupa dolaskom u vlastiti centar i stvaranje povjerenja putem kojeg izražavamo vjeru u sebe i u nadnaravno svjestan je i dugotrajan proces.

Previše kompromisa šteti sreći, ali i zdravlju

Postoje ljudi, stvari i događaji vrijedni kompromisa, no još je više onih koji to nisu, ili možda jesu, ali samo umjereno. Sve dok ne povučemo oštru crtu između vlastite Istine i kompromisa na koje pristajemo, tapkat ćemo u mjestu s povezom na očima.

Ništa se ne događa, nema realizacije, nema pomaka, nema materijalizacije.

I sumnja je, također, štetna

Kad sumnjaš, šalješ poruku Svemiru da sumnjaš.

Stoga, jednostavno okupi sve ono što te čini sretnom i ne daj nikom da ti uzme pravo na to. Kad svoju sreću staviš na prvo mjesto, cijelim tvojim bićem odzvanja:

Ja mogu. Ja želim. Ja znam.

A kad uvjeriš sebe u to, u isto ćeš vrijeme uvjeriti SvemirJER TI JESI SVEMIR – i stvari će se pokrenuti. Poput domino efekta pločice će padati i kroz ušicu igle prilika će se provući.

Cesta će se sama otkriti, jer ona je uvijek bila tu. Samo, ti si bio taj koji nije znao pronaći put do nje.

Ti si bio taj koji od trnja nije vidio most, i zvijezde iza njega.

I bez obzira na udaljenost, zakon privlačenja odraditi će svoje.

A ti ćeš ostati skroman, znajući da se prava sreća nalazi u poniznosti.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply