snažna žena dobre vibracije
snaga žene

7 stvari koje Snažna žena neće tolerirati

Ah, snažna žena. Kud god prolazila za njom se okreću glave, i ona ne prihvaća bilo što od bilo koga. Upoznali ste je, ja sam je upoznala, i svi znamo kako snažnog karaktera može biti. Više je nego sretna što je samostalna i ako ulazite u vezu s njom zaboravite na laži, sebičnost i manipulacije; istog trena ograničit će vam pristup. Ona zna što zaslužuje i ne pristaje na manje.

7 stvari koje Snažna žena neće tolerirati

1. Nepoštivanje

Snažna žena cijeni poštovanje iznad svega. U svima vidi vrijednost i uvijek sluša što drugi imaju za reći jer zna da svatko ima nešto vrijedno za ponuditi. Stoga, ako ne poštujete tuđe mišljenje a kamoli njeno, jednostavno ga neće izreći. To je siguran znak da ste na krivom putu.

U stvari, kad god Snažna žena odlazi na prve sastanke, pomno pazi kako se ponašate. Ako je to ljubazno i s poštovanjem, možda će vas htjeti ponovo vidjeti. Ako ne, odlazi i više se ne vraća.

2. Dominacija u odnosu

Ravnopravnost je vrijednost koju Snažna žena ne shvaća olako. To je temelj njene životne filozofije i načina na koji postupa s drugima. Ako očekujete da će pokleknuti pred svakim vašim zahtjevom, probudit ćete vraga.

Snažna žena ima ciljeve koje želi ostvariti i neće raditi baš sve za vas, osim ako i vi ne učinite isto za nju. Ona zna svoju vrijednost, i pogodite što? Vaša vrijednost nije veća od njene.

3. Prekoračenje njenih granica

Snažna žena je neovisna i ne pristaje na manipulaciju i laž. Ako kaže „ne“, bolje vam je da joj vjerujete. Nastavite li pokušavati postići ono što želite, ometate njenu neovisnost i slobodu odlučivanja, što je garantirani okidač za prekid.

Predugo je bila potisnuta i sada vraća svoju snagu. Ne prelazite njene granice.

4. Ne slušate što vam ima za reći

Snažna žena sigurna je u svoju inteligenciju, zna da njene riječi imaju vrijednost i da posjeduje mudrost koju može podijeliti. Ali ako ste „previše pametni“ da ju saslušate, radite protiv sebe.

Ona uvijek uči i sluša koliko može. Stoga, ako ne možete isto učiniti za nju, ne zaslužujete biti u njenoj prisutnosti. Ona želi biti dio „snažnog para“, a ne slaba i bez snage.

5. Ne podržavate njene ambicije

Snažna žena ima snove i ciljeve koje želi ostvariti, i to ju pokreće kroz dan. No ako je neprestano spuštate i ne vjerujete u njenu sposobnost da ih ostvari, za nju ste samo toksični „dječak“.

Ona želi nekog tko će rasti s njom i vjerovati u budućnost baš poput nje. Za nju, to je jedini način na koji odnos može napredovati.

6. Ne znate se izraziti

Naravno, bilo tko može voljeti Snažnu ženu. Ali ako tu ljubav ne znate izraziti riječima i djelima, dobro se pogledajte. Snažna žena možda je posložila svoj život, ali to ne znači da ne želi komplimente i izraze ljubaznosti.

Ona želi gentlemana. Ako ćete biti sputani u svom izražavanju, krenite dalje i pronađite nekog drugog.

7. Ne govorite istinu, čak i ako je u vezi nečeg malog

Iskrenost je osnovni temelj života Snažne žene i ona ustraje na tome. Izražava svoje emocije, ponaša se u skladu sa svojim vrijednostima i ne oklijeva izreći svoje stvarno mišljenje. Ali ako se ne namjeravate zadržati, to će prepoznati na kilometre i više nećete čuti za nju. Za Snažnu ženu nema ništa privlačnije od muškarca koji može reći istinu onakvu kakva jest.

Ako nemate hrabrosti govoriti svoju istinu i ponašati se prema svojim vrijednostima, odmaknite se.

Ona nema vremena za dječake.

preuzeto i prevedeno s: https://hackspirit.com/7-things-strong-woman-will-never-tolerate-relationship/

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply