sinkronicitet, poruke sinkroniciteta, kako slušati poruke sinkroniciteta, mudrost sinkroniciteta
duhovnost

Sinkroniciteti – znak usklađenosti s Putem

Put. Što je uopće Put? Put je usklađenost sa sudbinom naše Duše. Put je naša misija. Mi samo djelomično biramo svoj Put. Puno češće, Put bira nas, a jedan od načina na koje se to događa su suptilne poruke sinkroniciteta.

Ono što mi možemo birati je hoćemo li se tom pozivu odazvati ili ne.

Put i učestalost sinkroniciteta

Sinkronicitet ili „akauzalni, rijetki i neponovljivi događaj koji je smislen glavnom protagonistu (usko povezan s njime), ali izgleda kao da potječe iz neke druge realnosti“ (Carl Gustav Jung) odjek je iz „druge realnosti” ili paralelnog Svemira u kojem naša Duša živi svoj autentični život. Danas znamo da se ova druga realnost zove kvantno polje, a znanost koja ga proučava kvantna fizika.

Želimo li taj isti život stvoriti u ovoj realnosti, ispuniti svoju sudbinu i koračati svojim Putem, moramo naučiti slušati i tumačiti poruke sinkroniciteta.

Napuštanjem svog pravog Ja udaljavamo se od svog Puta

Odrastajući, mnoge naše odluke postaju sve manje usklađene s istinskom rezonancom našeg bića, sve dok potpuno ne zaboravimo ono čemu smo se nekad veselili, o čemu smo maštali i čemu smo se radovali. Zaboravimo na istinske težnje i radosti našeg bića i osjećaj ljubavi koji nam je potreban da bismo bili cjeloviti.

To je radost s kojom smo rođeni.

Što se više udaljavamo od sebe, u našim se životima javlja sve više prepreka i problema. Stradavaju nam odnosi, financije, zdravlje i živci. Ovakvo, dugotrajno opterećeno tijelo u jednom trenutku obično popusti i nastupi bolest.

Kod mnogih ljudi bolest je poziv na buđenje, poziv na promjenu i poduzimanje određenih koraka.

Sve dok se to ne dogodi čini nam se da se vrtimo u krug, a jedina realnost koju poznajemo i koju uzimamo zdravo za gotovo je ova fizička, opipljiva realnost. Ne vidimo kroz veo iluzije i ne znamo da postoji izlaz. Ne znamo da problemi koji svakim danom postaju sve veći uopće nisu problemi koje treba rješavati. To su problemi od kojih se treba maknuti – najprije svojim fokusom, prestati im davati energiju, a onda i doslovno, koliko nam situacija to dozvoljava.

U duhovnom Svemiru obilja, problema nema. Mi samo moramo pronaći put do njega. Moramo pronaći svoj Put.

Tada na scenu stupaju sinkroniciteti – odjeci iz drugog Svemira u kojem se naša Duša – mi – kroz život kreće neometano, zaobilazi sve prepreke i „lošu sreću”, uživajući pritom u blagodatima dobrih i skladnih odnosa, optimalnom zdravlju i „dobroj sreći” koja ju prati na svakom koraku.

Je li takav život utopija? Nije. A sve što nas dijeli od njega samo su lekcije loših dana.

„Vjera je odanost nevidljivoj stvarnosti.” Neville Goddard

Kako primiti mudrost sinkroniciteta?

Da bismo naučili slušati poruke sinkroniciteta i izašli iz petlje svakodnevnih problema, moramo prihvatiti činjenicu da život nije kretanje od točke „a” do točke „b”, kao i da recept za dobar život ne postoji.

Sinkronicitet je nježan način kojim nas Svemir usmjerava na pravi Put.

Učestalost sinkroniciteta zapravo je potvrda da se krećemo u pravom smjeru i da smo uhvatili flow na kojem klizimo kroz život poput vala, poput vode koja zaobilazi svaku prepreku. Što smo usklađeniji sa svojim Putem, događaji sinkroniciteta postaju sve češći, konkretniji i nevjerojatniji. Idemo kroz život slušajući glas koji nam nježno šapuće u uho, javlja se iz zvučnika, s radija, kroz snove, poruke, znakove, ljude… i pomaže nam donijeti odluke.

Vjerujte porukama sinkroniciteta!!

Ovo znači da se naša linija života i ona druga linija sudbine iz paralelne stvarnosti počinju sve više preklapati, sve češće dodirivati i sve više ujedinjavati. Također, to znači da smo na dobrom Putu, pravom Putu ili Putu svoje sudbine.

To je trenutak kojeg smo čekali.

To je trenutak u kojem prava avantura tek počinje.

A sinkroniciteti su samo putokaz do nje.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply